14 december 2012

Tidig julklapp till mig själv


Har inte haft någon vidare läslust på senaste, men kunde ändå inte hålla mig borta från adlibris.
Läser visserligen Divergent just nu och tror att den har potential, men behövde något annat som kunde hålla mig borta från fanfiction.net (galet beroendeframkallande).
Klickade därför hem en liten beställning.

Valde först lite John Green, för han brukar få mig på bättre humör. En bok som heter Let it snow kan ju bara inte vara dålig, det förstår ni ju själva. Paper Towns har jag varit sugen på länge, och nu ska den äntligen läsas.


Annars finns det bara två serier som alltid ger mig min läslust tillbaka och den ena är The Mortal Instruments och den andra är The Morganville Vampires. De är lättlästa, har humor och är lagom spännande. Ser fram emot del 6 och 7 medan jag väntar på nytt från Cassandra Clare.

Till sist ramlade jag över Ormringen av Elvira Birgitta Holm. Den är tydligen en fortsättning på vackra Månskensvargen som jag läste får nåt år sedan. Har alltid gillat hennes böcker (speciellt Zip) och älskar hur hon beskriver ungdomar som avviker från normen i form av sin sexualitet eller annat. Hoppas att den här lever upp till mina förväntningar.

4 kommentarer:

  1. Och jag gav mig själv en för tidig julklapp just i form av Divergent (+ lite annat som råkade slinka med också såklart) ;)

    SvaraRadera
  2. Härlig beställning! Måste läsa City of Bones snart men det är en sån grotesk kö på bibblan så får nog köpa den istället men inte gör det mig något :)

    SvaraRadera
  3. julklappar till sig själv är inte fy skam;)

    SvaraRadera