17 augusti 2011

Utlottning av bok!


Vill ni vara med och tävla om en bok?

Jag köpte den med stora förhoppningar om att den skulle vara skitbra med tanke på det snygga omslaget, men nej, jag fastnade inte alls. Mer än så säger jag inte...

Vill du vara med i utlottningen, så skriv en kommentar med ditt namn och någon slags kontaktuppgift (hemsida, mail eller liknande), så drar jag en vinnare.

Utlottningen sker 1 september!

Här är lite info från förlaget:

 Marys värld är liten - en isolerad by mitt ute i skogen, omgärdad av stängsel. Stängslet är det enda som håller Mary och de andra byborna vid liv, för på andra sidan finns De vassa tändernas skog där de oheliga ständigt rör sig i jakt på mer människokött att infektera. Så har det varit i generationer och i byn har man satt upp enkla regler för att överleva: Man gör sin plikt och följer Systerskapets order. Allt annat är oviktigt. Mary kan ändå inte låta bli att drömma om världen utanför stängslet och det som kan finnas där, om havet som hon bara hört talas om och en gång sett på ett foto.

En dag bryter sig de oheliga igenom stängslet. På några minuter utplånas stora delar av byn och Mary flyr ut i skogen. Kampen för att överleva har börjat och snart måste Mary göra viktiga val - mellan dröm och plikt, mellan mannen hon älskar och mannen som älskar henne. Vad finns egentligen på andra sidan av den fruktansvärda skogen?


7 kommentarer:

 1. Jag vill gärna vara med på utlottning, jag tycker att boken lät mysig :)

  mail: finlandia666@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag vill vara med!

  Tror min syster skulle gilla den och hon har "Legend" från samma förlag (så snygga böcker från Styxx!). Så jag tävlar för hennes skull! (själv vill jag läsa den på eng).


  miriam.tisander@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag vill absolut vara med!

  (Skriver helst inte ut mailadressen här, men om jag mot all förmodan skulle vinna för en gångs skull får det lösas då)

  SvaraRadera
 4. Jag tyckte att boken lät intressant, fast jag har ju samma smak som dig gällande böcker :)

  Men jag ger den gärna en chans...// Ann-Sofie

  annsi77@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Oh den har jag varit sugen på att läsa länge nu :) Vill absolut vara med på utlottningen!

  Min mail: ciliaskultur@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag vill vara med och tävla om boken! :) Om jag vinner kan du nå mig genom min blogg.

  SvaraRadera
 7. Älskar att läsa böcker så är gärna med och tävlar om boken. Jag har ingen blogg så min e-post är: maria.soderman91@hotmail.com

  // Maria från Finland

  SvaraRadera