26 april 2012

Boyfriends with girlfriendsOkej, koncentrera er nu, för här gäller det att hänga med!
Sergio är bisexuell och tycker inte att det är konstigt alls. Han har aldrig dejtat någon kille, men han är inte helt oskyldig för det. Faktum är att han är lite av en player som påstår att han inte är redo för ett förhållande. Hans bästa vän Kimiko är lesbisk, men vågar inte ens fundera på att dejta en tjej. Hon är alldeles för rädd för att göra sina traditionsbundna föräldrar besvikna.
Lance är gay och har alltid vetat om det, men han har aldrig haft någon pojkvän. Faktum är att han aldrig ens kysst någon, men han vet att han vill ha en pojkvän. Lance's bästa vän Allie är straight. Hon har en pojkvän sedan år tillbaka, och han aldrig funderat på sin sexualitet.
När Sergio och Lance börjar dejta så träffas också Allie och Kimiko, och Kimiko faller pladask. Allie känner också något, men hon vet inte vad det är. När hon väl kommer på att hon har känslor för Kimiko vet hon inte alls vad hon ska göra.

Är ni med fortfarande? :)
Jag gillar den här boken väldigt mycket faktiskt. Alla karaktärerna känns trovärdiga och även deras känslor. Allie's förvirring och rädsla, Kimikos osäkerhet och Sergio's rädsla för förhållanden. Jag tycker om dem, helt enkelt.

Jag har tidigare läst flera böcker av Alex Sanchez, eftersom jag läser en hel del hbt-litteratur, och det är mest det han skriver. Första gången han skriver om tjejer dock, och han gör det riktigt bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar