15 april 2012

Olästa-högenJag vet att det här med olästa böcker inte är något problem som jag är ensam om, men problemet är var jag ska börja? Högen med olästa böcker har visserligen minskat något, men den är fortfarande full av böcker som jag köpte för 10 kr/st på Akademibokhandelns reabutik i Västerås, ett par julklappsböcker, och ett par recensionsexemplar som jag inte bett om, men som jag såklart blev glad för.
Withering tights är visserligen påbörjad, och jag gillade den, men sedan lade jag den ifrån mig, och har inte fått tillbaka suget efter att läsa den. Kanske ska ta den först?
Men sen då? Vad ska jag fortsätta med? Någon som läst något av det som ligger och väntar hos mig?


3 kommentarer:

 1. Den enda jag har läst är Hobbiten och jag fullkomligt älskade den. Enligt mig är den bättre än hela Ringen-trilogin :)

  SvaraRadera
 2. Själv är jag väldigt nyfiken på "Erebos" så den får du gärna läsa först! ^^
  De andra böckerna har jag inte läst, förutom "Aurora" som tyvärr blev lite av en besvikelse för mig.

  SvaraRadera
 3. Ska bli intressant att läsa Clockwork Angel sedan, se om jag tycker som du. Satsar främst på TMI, som jag väntar på ska landa i brevlådan. (Kunde inte skicka kommentar på ditt andra inlägg av någon anledning.)

  Har inte läst något i din olästa hög, men äger Hobbiten och vill läsa den! Så, det är den jag helst skulle vilja se dig läsa (och sedan recensera) - haha. :-D

  Jag fick förresten ditt bokpaket idag, och tackar återigen för en bra tävling! Väldigt glad tjej här borta. (Extra plus i kanten för Findus-kortet.)

  SvaraRadera