5 april 2012

I min brevlåda


I tisdags fick jag ett oväntat paket från Styxx Fantasy. Jag har verkligen längtat efter att läsa den här boken, och även om jag kanske helst skulle läsa den på engelska, så är jag rätt glad att få läsa något på svenska just nu. Ska bli väldigt spännande. Så här låter beskrivningen:

Att vara Alexia Tarabotti i det viktorianska London är inte det lättaste. För det första har hon ingen själ. För det andra är hon redan tjugofem år och fortfarande ungmö ett faktum som inte blir bättre av att hon är rejält kurvig, frispråkig och värst av allt halv­italienska. Men detta är bara början på Alexias problem. Döda vampyrer, alldeles för stiliga varulvar och hemliga sällskap är snart vardagsmat och frågorna hopar sig: Är hennes själlösa förmågor verkligen en tillgång? Vem är fienden egentligen? Och viktigast av allt: Finns det te?

1 kommentar:

  1. Hejhej! :)
    Jag har en bokblogg, realtivt nystartad, och skulle också gärna vilja få recensionsex från förlag men jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig till... Hur kom det sig att du fick denna? :)
    Ha det bra!

    SvaraRadera